ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Επιλέξατε να δημιουργήσετε το ΠΡΟΦΙΛ σας ως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Η ετήσια συνδρομή (365 ημερών) είναι €30 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) για το σύνολο των υπηρεσιών του GOLDEN BALL.
Συνεχίστε, απέχετε ελάχιστα λεπτά για να γίνετε μέλος στον πιο σύγχρονο κόσμο των νέων ευκαιριών που ανοίγονται για την καριέρα σας.
Το GOLDEN BALL γεννήθηκε για σας!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Άμεσα με την εγγραφή σας, ενεργοποιείτε το προφίλ σας και είστε ορατοί στο σύνολο των μελών του GOLDEN BALL σύμφωνα με τα στοιχεία που καταχωρήσατε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι όσο πιο ακριβείς είναι οι πληροφορίες που καταχωρείτε, τόσο πιο σύντομα θα λάβετε αυστηρώς προσωπικό μήνυμα (στο προφίλ σας και στο email σας), από το/α μέλος/η που ενδιαφέρονται να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας για ενδεχόμενη μεταξύ σας συνεργασία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
1. Τα μηνύματα που λαμβάνετε ως εκδήλωση ενδιαφέροντος από άλλα μέλη ΔΕΝ είναι ορατά από κανένα άλλο μέλος του GOLDEN BALL, παρά μόνο από το μέλος που εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για το προφίλ σας, ώστε να έρθετε σε απευθείας μεταξύ σας επικοινωνία.
2. Το GOLDEN BALL ρητά δηλώνει ότι αρνείται και αποκλείει οιοδήποτε δικαίωμα κάθε πρόσθετης αμοιβής, πέραν της νόμιμης συνδρομής όπως αυτή περιγράφεται, από ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των χρηστών – μελών.
3. Οιαδήποτε συνεργασία προκύψει μεταξύ των μελών του GOLDEN BALL, δεν είναι γνωστή στο GOLDEN BALL και ουδεμία υποχρέωση ενημέρωσης υφίσταται από τα μέλη του προς το GOLDEN BALL για τη σύναψη οιασδήποτε μεταξύ τους συνεργασίας. Μόνο με δική σας συγκατάθεση η συνεργασία σας δύναται να γνωστοποιηθεί στο GOLDEN BALL για στατιστικούς ή και διαφημιστικούς λόγους.

logo site

Πληροφορίες

ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 3 ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ. 152 33, ΕΛΛΑΔΑ

2103009571

info@goldenball.gr

Δευτ-Παρ: 9.00-17.00

Newsletter

Εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας!